Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

«Pfft», kommer det fra meg.
Pfft er lyden du lager når du vil antyde at noe høres latterlig ut, og du ikke helt vet hvordan du skal sette ord på det. Det er bare det at jeg ikke er så god på å lage denne pfft-lyden og klarer bare å få litt spytt på haken og Ervin til å kikke på meg med ett isblått øye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjennom hele forestillingen var det mange som syntes at de så en ekstra skygge helt ytterst i synsfeltet, en som ikke ble nevnt i historiene og eventyrene – skyggen av en flirende mann med horn på hodet, som flakset og fløy mellom de andre skyggene, grep etter alle som forsøkte å rømme fra skyene, og virvlet dem inn i forestillingen igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det finnes en hittegodsforvalterregel som sier: Et delt problem er ikke noe problem i det hele tatt. Det er et eventyr.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundNils PharosomniferumAnette SBerit RAnniken LritaolineAud- HelenVigdisHanne Kvernmo RyeDemeterHarald KKjell F TislevollHilde Merete GjessingGodemineEvaBjørn SturødHilde H HelsethPirelliLars Johann MiljeelmeRaymonLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandMettekntschjrldLinda NyrudTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine Sundal