Danny Buchanan, en erfaren lobbyist, bestemmer seg for å bruke sine politiske evner til å hjelpe verdens fattige. Med hjelp fra sin lojale og vakre assistent Faith Lockhart, jobber han i hemmelighet for å gjenopprette maktbalansen. Robert Thornhill, en hensynsløs CIA-veteran, oppdager Davids opplegg som går ut på å bestikke politikerne, og han begynner å presse David. Samtidig forteller Faith alt til FBI, og hun blir farlig for Thornhill. Han er ute etter å drepe henne, og det er bare privatdetektiven Lee Adams som kan hjelpe Faith.
Forlag Warner Books
Utgivelsesår 2000
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketÅ være i live var å være redd. Å ikke være redd var å være død.
Til tross for det blå overklasseblodet sitt og de fine manerene sine var CIA - mannen spion. Og hva var spioner om ikke levende løgner?
Thornhill hadde rolig lagt fram ugjendrivelige beviser for Buchanans ulovlige avtaler med kongressmedlemmer, høytstående byråkrater og personer i Det hvite hus.
Se alle bokelskere som følger dette verketVi har rydda i bokhyllene og funne ut at vi må sortere vekk nokre bøker. Derfor denne lista med bøker som eg ønskjer å gje vekk