Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Med mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og mest moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakspurésauser til de klassiske rike og fyldige som béarnaisesaus og sjokoladesaus. Har liste over hovedingredienser med forslag til hva sausen kan passe til, og register.
Omtale fra forlaget
En superb saus kan forvandle den enkleste råvare til en helt spesiell matopplevelse. Her får du en innføring i sauselagingens edle kunst av en mester i faget, den fransk-engelske kjøkkensjefen Michel Roux, prisbelønnet kokebokforfatter og restauranteier med stjerner i Guide Michelin. Med sine mer enn 200 oppskrifter tar boken for seg hele spekteret av sauser, fra de enkleste og moderne vinaigretter og lette frukt- og grønnsakpurésauser til de klassiske og fyldige som béarnaisesaus og sjokoladesaus. Hver oppskrift er forklart enkelt og greit, mange av dem illustrert med Martin Brigdales briljante og informative fotografier.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788202202897
EAN 9788202202897
Språk Bokmål
Sider 175
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket