Satans yngel

av (forfatter), Henning Hagerup (oversetter) og Charlotte Grundt (oppleser).

Cappelen Damm 2022 Lydfil

Gjennomsnittlig terningkast: 4.80 (5 terningkast.)

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Den frittstående fortsettelse av En dag skinner solen også under hundens hale. Alma er student og lever som studenter flest. Det går i lesing, venner, fester, kjærlighet og forviklinger. Hun og Tobi er kjærester og Tobi har lyst på barn. Satans yngel er en ærlig og usentimental fortelling om det å ønske å få et barn, faktisk bli gravid, om å angre på bestemmelsen for sent, og om tiden etter at barnet kommer. Alt er bare kaos og tankekjøret til Alma stopper ikke. Er hun, som har hatt en redselsfull barndom selv, egnet som mor? Er Tobias et godt pappa-emne og er han den riktige partneren for henne? Følelseslivet hennes en eneste berg-og-dalbane, hormonene er i ubalanse og midt oppe i alt dette, lammes hun av redselen for at hennes egne grusomme opplevelser skal gjenta seg for det barnet hun nå setter til verden. Uansett hvor mye hun har tenkt på det å bli mor, skjønner hun ikke hva det er som skjer med henne den dagen babyen plutselig er der. Gjør hun ting riktig, møter hun babyens behov, hva sier ammepolitiet og er det nå nødvendig med venninne-drama når hun allerede har nok på tallerkene? I denne lydboka følger vi Alma og Tobi i tiden fra Alma leser av to streker på graviditetstesten, fram til fødselen og i tiden etter. I et kaos av følelser og bekymringer forsøker Alma å finne sin egen biologiske far, som hun aldri har møtt, den perfekte partneren og markedets beste bilstol for babyer. En dypt alvorlig, morsom, usentimental og sårbar lydbok – akkurat som Alma selv.

Utgivelsesår 2022

ISBN13 9788202784027

EAN 9788202784027

Serie Alma og Tobi

Bokelskeres terningkastfordeling

1 2 2 0 0 0

Lister som inneholder dette verket

Bøker jeg liker å ha på anbefalingshylla mi på Stavanger bibliotek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

• "Den grønne sirkelen" av Stefan Casta
  • "Med beina på nakken" av Arne Svingen
  • "Tryllemannen" av Bj√∏rn Ingvaldsen
  • "Mirakel" av Renate Nedregård
  • "Rookie" av Stein Morten Lier
Alle bokanbefalinger for dette verket