En dag befinner Jane Whittaker seg i en gate i Boston uten å ane hvem hun er. Hun har hukommelsestap, blod på kjolen og 10.000 dollar i kontanter i lommen. I blind panikk kjøper hun nytt tøy, og låser det gamle og pengene inn i en oppbevaringsboks. Først da henvender hun seg til politiet, som sender henne videre til et sykehus. Da blir hun gjenkjent - og hentet av sin mann. Men hun kjenner heller ikke ham, og hun føler seg som en fremmed i det ugjestmilde og truende huset de sier er hennes hjem ... Med et sjokk går det opp for henne at marerittet ikke er over. Det har såvidt begynt!
Utgivelsesår 2019
Format Lydfil
ISBN13 9788202617387
EAN 9788202617387
Genre Thrillere
Likte boken, og syns den var spennende, men det var ikke en sånn bok som er vanskelig å legge fra seg...
"Det er stor forskjell på å være hysteriker og lide av hysterisk hukommelsestap. Hysterisk hukommelsestap er en forsvarsmekanisme, en form for selvoppholdelse, for å si det sånn. Det innebærer tap av erindring om en bestemt periode av ens liv, som regel en periode med sterk angst, raseri, eller dyp skam og ydmykelse."
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker som omhandler psykisk helse:
Selvmord, Psykiatri, Psykoser, Tvangstanker, Schizofreni, Angst, Selvskading, Spiseforstyrrelser, ADHD, Rus, Ungdom, Voksne, Barn, Pårørende, Dissosiativ lidelse, Alkohol, Mani, Depresjon, osv
Bøker lest i januar 2013