Denne boka leste jeg på det lille biblioteket når jeg var på rehabilitering. Hadde ikke hørt om den før eller noenting, men ble kjempebegeistra for denne boka! Utrolig spennende lesing, jeg ble grepet med fra første stund. En veldig god krim synes jeg. Bra handling og ting er ikke som man tror!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette var en av de første bøkene jeg leste som jeg ikke kunne legge fra meg. Det begynner å bli en stund siden nå over 10år men jeg husker den fortsatt godt. Nervepirrende fra første stund. Så jeg sier som deg utrolig spennende lesning :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen