Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken viser trinnvis hvordan man lager fersk pasta, og den veileder leseren gjennom mer enn 120 klassiske og moderne oppskrifter i kunsten å lage pasta og pastaretter. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Boken som har en unik samling av over 120 fristende oppskrifter er en kjærlighetserklæring til Italias nasjonalrett. Originale nye oppskrifter er presentert sammen med tradisjonelle, og boken inneholder regionale spesialiteter som ikke er publisert tidligere. Alle er illustrert med flotte fotografier.
Forlag Teknologisk forl.
Utgivelsesår 1998
Format Innbundet
ISBN13 9788251205306
EAN 9788251205306
Språk Bokmål
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket