Paradis: Etter fleire år i fengsel dukkar Roger opp hos den platinablonde Gloria. Han har ein dom for mord bak seg. Gloria meiner at det berre er skulejenter som vert imponert av slikt. Likevel lar ho han låne faren sin bil, og dagen etter er dei på full fart gjennom ferjekøar og langs fjordsider. Eline og Julie tar ferja: Med hjelp frå barndomsvenninna Julie og privatdetektiven Herman, prøver Eline å finne ut kvifor kjærasten hennar, politimannen Ivar Martinsen, vart skoten.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2006
Genre Krim
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSå sa han at han hadde venta seg noko anna av meg. Eg som var einaste dottera og hadde fått meg utdanning og jobb. Han kunne skjøne at eg kunne trenge å få meg ein kar, men måtte det vere ein i politietaten?
Han kjøper kaffi og eit rundstykke til kvar, med fersk kvitost og paprika, av ei serveringsdame som han slår fast ser ut som om ho kjem rett frå serveringsdameskulen i Døds-skuggens Dal. Men det kan vere noko med lyset.