I denne boka lærer du om de forskjellige dempende signalene hunden gir. Du lærer å observere hunden bedre, og å forstå hva hunden prøver å si. Du lærer å bruke dempende signaler selv slik at hunden din lettere kan forstå deg. Har litteraturliste.
KOM PÅ TALEFOT MED HUNDEN DU OGSÅ!
Hundens dempende signaler er et utrolig facinerende tema av flere grunner:
Hunder bruker disse signalene "hele tiden"
De fleste hundeeiere legger sjelden merke til disse signalene - eller misforstår hva hunden prøver å si
Hundeeiere kan lære å bruke dempende signaler selv for å kommunisere bedre med hunden sin.
I denne boka lærer du om de forskjellige dempende signalene. Du lærer å observere hunden bedre. Du lærer å forstå hva hunden prøver å si. Du lærer å bruke dempende signaler selv slik at hunden din lettere kan forstå deg. Du kommer kort sagt - "På talefot med hunden".
Forlag Canis
Utgivelsesår 2000
I denne boka lærer du om de forskjellige signalene hunden bruker for å dempe atferd. Etter å ha lest denne boka blir det mer interessant å "observere" og lese hunden din. Du lærer også å bruke slike signaler selv, slik at hunden din lettere kan forstå deg.