Utgivelsesår 2020
ISBN13 9788202660703
EAN 9788202660703
Serie Stig Aasvik (2)
Omtalt sted Oslo
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketTankene mine henger igjen i barndommen som ulldotter på et sauegjerde.
Å være mislykket er en heldagsjobb
Jeg investerer alt for mange følelser i sammenhenger der de ikke hører hjemme
Å velge sin egen død er aldri god timing
Jeg vet ikke hva klokka er, og jeg tror heller ikke at jeg skal finne det ut- ikke nå. Jeg skal heller ikke ta denne helsesjekken hos fastlegen som jeg lenge har innbilt meg at jeg burde ta. Jeg trenger ikke å ringe kontofonen min. Jeg trenger et orakelsvar. Jeg skriver fra hode til tunge, tunge til tastatur. Det er en aktiv tilstand så god som andre mens man venter på å ta livet av seg, eventuelt også, hvis man er i den situasjonen, mens man venter på å ta fatt på livet.
Se alle bokelskere som følger dette verketOM Å ELSKE - 15 FORTELLINGER FOR VOKSNE er en ny novellesamling (oktober 2020).
Boka innebærer nyskrevne fortellinger av noen kjente forfattere, men også av noen ferske stemmer. Jeg viser frem deres nyeste bokutgivelser.