Not dead yet

av (forfatter).

2012 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (12 terningkast.)

27 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp eller selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Produsenten Larry Brooker har lagt innspillinga av sin nye Hollywood-film til Brighton. Rockestjernen Gaia har en av hovedrollene, men det er en person som er besatt av henne. Denne personen angriper henne rett før hun drar fra Bel Air til Brighton, og nå er det opp til Roy Grace å finne han eller henne. Dette er den åttende romanen om Roy Grace.

Omtale fra forlaget

Deadly obsession is only the beginning...For LA producer Larry Brooker, this is the movie that could bring the fortune that has so long eluded him...For rock superstar, Gaia, desperate to be taken seriously as an actor, this is the role that could get her an Oscar nomination...For the City of Brighton and Hove, the publicity value of a major Hollywood movie being filmed on location, about the city's greatest love story - between King George 1Vth and Maria Fitzherbert - is incalculable. For Detective Superintendent Roy Grace of Sussex CID, it is a nightmare unfolding in front of his eyes. An obsessed stalker is after Gaia. One attempt on her life is made days before she leaves her Bel Air home to fly to Brighton. Now, he has been warned, the stalker may be at large in his city, waiting, watching, planning.

Bokdetaljer

Utgivelsesår 2012

Format Heftet

ISBN13 9780230747272

EAN 9780230747272

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted England

Språk Engelsk

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 7 3 1 0 0

Bokomtaler

Jeg har likt bøkene om Roy Grace, men denne var ikke av de beste. Boka har mange handlingstråder, kanskje litt for mange, og sidehistoria om Graces forsvunne kone begynner rett og slett å bli rar. Den er litt spennende mot slutten, men den skjemmes underveis av detaljerte innføringer inhvordan politiet arbeider. Det er som om forfatteren tror at man aldri har lest ei bok av han før, og heller ikke ei hvilken som helst anna krimbok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I krimromanen Ikke død ennå av den engelske forfatteren Peter James er hovedpersonen politietterforsker Roy Grace, og den er i samme serie som romanen jeg leste og skrev om i dette innlegget i desember 2016:

Krim: Død manns grep (Dead Man's Grip) av Peter James

Romanen ble utgitt i 2012 og på norsk i 2017 av forlaget Vigmostad og Bjørke. Forlaget beskrivelse av bokens innhold kan leses her. Utgaven jeg har lest er et leseeksemplar.

Privat er Roy Grace fortsatt sammen med Cleo og de venter barn sammen. Tidligere ektefelle Sandy har etter ti år fortsatt ikke gitt seg til kjenne overfor han. Dette er et av spenningselementene i boken: vil hun, eventuelt når og på hvilken måte informere Roy Grace om at hun lever.

Det som er hovedhistorien i romanen, er at superstjernen Gaia kommer fra Los Angeles for å spille inn en film i Brighton. En besatt stalker forfølger Gaia, og Roy Grace får ansvaret for sikkerhetsopplegget rundt henne. Samtidig er det funnet et lik uten hode, armer og ben. Spørsmålet er om det er noen sammenheng mellom liket som er funnet og stalkeren som forfølger Gaia.

Ikke død ennå er en god roman og jeg synes Peter James skriver godt. Samtidig skulle jeg ønske at den hadde flere spenningselementer. Særlig fordi romanen er på på 532 sider. Dette utelukker ikke at jeg ønsker å følge Roy Grace fremover. Slutten på romanen skaper stor spenning for fortsettelsen.

Omtalen er kopiert fra dette innlegget på bloggen min

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Be careful how you treat people on the way up, because you never know who you're going to need when you're on the way down.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

That's how every relationship starts. Pretty face, pretty thumbs, pretty damned everything. You love every inch of her body and she loves every inch of yours. Ten years on, you're struggling to remember one damned thing about each other that you once liked.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Need you dead" av Peter James
 • "Elsker deg død" av Peter James
 • "Død manns tid" av Peter James
 • "Ønsker deg død" av Peter James
 • "Død manns grep" av Peter James
 • "Vokteren" av Fiona Cummins
 • "Du er død" av Peter James
 • "Blodroser" av Margie Orford
 • "Nå har natten alt - kriminalroman" av Jørgen Brekke
 • "Dødelig bekjentskap" av Peter Swanson
 • "Flukten over fjellet" av Willy Ustad
 • "Ikke død nok" av Peter James
Alle bokanbefalinger for dette verket