Jeg har likt bøkene om Roy Grace, men denne var ikke av de beste. Boka har mange handlingstråder, kanskje litt for mange, og sidehistoria om Graces forsvunne kone begynner rett og slett å bli rar. Den er litt spennende mot slutten, men den skjemmes underveis av detaljerte innføringer inhvordan politiet arbeider. Det er som om forfatteren tror at man aldri har lest ei bok av han før, og heller ikke ei hvilken som helst anna krimbok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

I grunnen enig med deg. Jeg har lest mye bedre bøker av Peter James før, og jeg liker best å lese dem på engelsk. I denne boka ble det fryktelig mye detaljert politiarbeid, noe som kan bli litt for trettende i lengden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan HaugenBenediktemarithc