Norsk mat

av (forfatter) og Erik Jalland (illustratør).

Kagge 2002 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

14 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Omtale fra forlaget

Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.

Bokdetaljer

Forlag Kagge

Utgivelsesår 2002

Format Innbundet

ISBN13 9788248902232

EAN 9788248902232

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Tina - mange tips fra TV-programmene Mat" av Tina Nordström
  • "Barmens grill" av Lars Barmen
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Gjør som Jamie - teknikker, kjøkkentips, oppskrifter" av Jamie Oliver
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Den nakne kokken" av Jamie Oliver
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Glade dager med den nakne kokken" av Jamie Oliver
  • "Den blårutete kokeboken" av Ingrid Espelid Hovig
Alle bokanbefalinger for dette verket