Norsk mat til alle tider

av (forfatter), Ingeborg Thomassen (forfatter), Nina Dreyer Hensley (illustratør), Jim Hensley (illustratør), Pål Løwe (illustratør) og Forbrukersamvirket (utgiver).

Gyldendal 1996 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 6.00 (2 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Her er oppskrifter på småretter, middager, desserter, kaker og gjærbakst, samt retter med utenlandsk opprinnelse som er blitt vanlige i Norge. Med stikkordregister. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Her er oppskrifter på småretter, middager, desserter, kaker og gjærbakst, samt retter med utenlandsk opprinnelse som er blitt vanlige i Norge. Med stikkordregister. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 1996

Format Innbundet

ISBN13 9788205227880

EAN 9788205227880

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 0 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Som dine dager er - roman" av Anne Karin Elstad
  • "Prime time" av Liza Marklund
  • "Paradiset" av Liza Marklund
  • "Men tankene mine får du aldri" av Sverre Asmervik
  • "Studio sex" av Liza Marklund
  • "Havfruestolen" av Sue Monk Kidd
  • "Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt" av Jamie Ford
  • "Bridget Jones - på randen" av Helen Fielding
  • "Før frosten" av Henning Mankell
  • "Snø vil falle over snø som har falt" av Levi Henriksen
  • "Arsenikktårnet" av Anne B. Ragde
  • "Frøken Smillas fornemmelse for snø" av Peter Høeg
Alle bokanbefalinger for dette verket