Bli med til det stedet hvor hvalene synger ...
For Liza betyr de vakre, uberørte strendene og det sammensveisede samfunnet i Silver Bay, frihet og trygghet for henne selv og den unge datteren.
Men det er før Mike Dormer kommer på besøk til Silver Bay, og idyllen blir brutt. Den milde og betenksomme engelskmannen, med litt for fine klær, kan ødelegge alt det Liza har jobbet så hardt for å beskytte. Ikke bare står familiebedriften og havet som huser hennes elskede hvaler i fare. Det samme gjør hennes overbevisning om at hun aldri vil - og heller ikke fortjener - å elske igjen.
Mikes og Lizas verdener kolliderer i denne uimotståelige og gripende historien fra Jojo Moyes, full av kjærlighet og visdom.
Forlag Bastion
Utgivelsesår 2021
Genre Romantikk
Jeg har lenge ønsket å lese noe av Jojo Moyes, og da jeg så coveret på denne boka så måtte det bli den. Dette er ikke min foretrukne sjanger da jeg heller lener mer mot bøker som har noe fantasy elementer, men det var allikevel en veldig fin bok som tok seg bra opp senere i boka.
Takk for en kjærlighetsroman mellom mennesker og dyr. En kjærlighetsroman som passer godt, også for oss menn. Takk til Jojo Moyes.
En typisk Jojo Moyes roman, med en passende dose drama og kjærlighet i skjønn forening. Historien ble etterhvert veldig forutsigbar, men hadde allikevel en god leseropplevelse.
Det tok litt tid før boka begynte å krype under huden på meg, men det gjorde den etter hvert. Ikke på noen uforglemmelig måte, men nok til at jeg leste flere og flere sider fra omtrent midten og til slutten. Skjønte jo hvordan det kom til å gå, men det dukket opp noen overraskelser underveis, noe jeg satt stor pris på.
Terningkast 4.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket136 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker som beveger - spiller på noen strenger langt der inne. Godt og vondt samtidig. Love it!