Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder over 50 oppskrifter på velsmakende middagsretter, desserter og drikker som er gunstige for helsen. Boka tar for seg 25 råvarer som alle har gode og helsebringende egenskaper. Har ordliste og register.
Omtale fra forlaget
Moderne forskning har for lengst bevist sammenhengen mellom helse og riktig mat. Mat "funker" .; ikke bare til å holde oss sunne, men også til å holde oss friske. I denne boken er det valgt ut 25 ulike "mirakelmatvarer": Banan hjelper til å regulere nervesystemet og redusere kolesterol, mens spinat rediserer risikoen for hjertelidelser, slag og hindrer anemi. Boken inneholder over 50 fristende oppskrifter som vil hjelpe deg til å innlemme den riktige maten i ditt daglige kosthold.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788205297845
EAN 9788205297845
Språk Bokmål
Sider 143
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketInspirasjon til en velfyllt og glad mage!
Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!