De tre Winter-søstrene har tilsynelatende alt, men familieidyllen skjuler mørke hemmeligheter. Når lille Ellie forsvinner sporløst, stiger alt til overflaten. Familien kommer aldri over tapet og går fullstendig i oppløsning. 15 år senere ser Caroline tilfeldig et fotografi av en kvinne i et magasin. Overbevist om at det er Ellie, legger hun ut på en reise for å finne henne.
Forlag Bokklubben
Utgivelsesår 2006
Omtalt sted USA
Dette er andre gang jeg leste romanen, og jeg likte den like godt denne gang. Et innlegg om boken og leseopplevelsen min på bloggen min