Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Foruten vinlære og vinbehandling, viser boka hvordan en kan kombinere mat og vin på riktig måte. Boka inneholder en rekke oppskrifter på forskjellige typer matretter, samt forslag til en vin som passer den enkelte matrett. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Et standardverk innenfor matlitteratur. God vin og god mat er to sider av samme sak. Denne boken dveler like mye ved vin som ved mat. Oppskriftene blir ledsaget av en egen vinkommentar. De fristende oppskriftene er skapt av eksperter som alle er tilknyttet Gastronomisk Institutt i Stavanger.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 1994
Format Innbundet
ISBN13 9788205217928
EAN 9788205217928
Språk Bokmål
Sider 159
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!