Omtale fra forlaget
Mat og medisin – Lærebok i generell og klinisk medisin gir oppdatert kunnskap om sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse. Riktig sammensatt ernæring er avgjørende for menneskets vekst, utvikling og trivsel og en viktig faktor for å forebygge sykdom. I boken er det lagt vekt på å forklare mekanismer for hvordan næringsstoffer utøver sine biologiske effekter. Matens betydning for forebygging av sykdom har en viktig plass i moderne medisin. Boken er skrevet for studenter innen ernæring, medisin, tannmedisin, idrett, fysioterapi og sykepleie.
Forlag Cappelen Damm akademisk
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788202643904
EAN 9788202643904
Språk Bokmål
Sider 540
Utgave 7
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket