Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Mat og medisin er en lærebok i generell og klinisk ernæring. Den tar opp emner som belyser sammenhengen mellom kosthold, ernæring og helse, og gir en forståelse av at maten har en viktig plass i moderne medisin. For medisinske studenter og leger, men egner seg også for ernæringsfysiologer, øvrig helsepersonell og andre interesserte. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm høyskoleforl.
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788276349672
EAN 9788276349672
Språk Bokmål
Sider 540
Utgave 6
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket