Emma tror først hun er tilbake med familien sin i sin egen parallell, men hun begynner fort å ane uråd. Etter som hun nærmer seg sannheten om hva som egentlig har skjedd, viser det seg at hele menneskeheten er i fare. Dette er den siste boka i serien Den 4. parallell.
Serien Den 4. parallell er nå komplett, også i pocketutgave. Les den dramatiske avslutningen.
Emma er endelig tilbake hos familien i sin egen parallell, eller er hun virkelig det? Noe er feil, Lillebror er så rar og foreldrene unnvikende. Hva er det som foregår? Caine, derimot, vet godt at han er i en parallell uten Emma. Han må finne henne, han trenger henne.
Parallelle verdener, kvantefysikk og livsfarlige hemmeligheter som kan utslette alt, dette er 17-årige Emmas og krigeren Caines virkelighet. Nå står de overfor den alvorligste fienden, og sannheten om den 4. parallell avsløres.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788205421424
EAN 9788205421424
Serie Den 4. parallell (4)
Genre Science fiction Spenning
Vi er alle i samme båt nå. Og jeg tror du er den eneste som kan ro båten i land.