Hvordan er det egentlig å være mamma i Norge i dag? Susanne Kaluza inviterte alle landets kvinnelige bloggere til å bidra med sine refleksjoner rundt det å være mamma i 2014. 16 av de over 100 forslagene som kom inn, er samlet mellom disse permene, og bidragsyterne deler erfaringer, gleder og utfordringer ved dagens morsrolle. Forfatterne er fra 24 til 49 år, men alle er småbarnsforeldre eller har et ønske om å bli det. Ikke bare slår de i hjel noen myter om mammabloggere - de rører oss, får oss til å le - og gjør oss litt klokere.
Utgivelsesår 2014
ISBN13 9788203294556
EAN 9788203294556
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketFor det er ikke noe mål at vi skal være perfekt mødre. Gi deg selv en klapp på skuldra og tillat deg å tenke mer på alt du faktisk får til enn å kaste bort tida på alt du ikke rekker. Elsker du barna dine og gir dem empati og tilstedværelse er du god nok. Alt annet er bare en bonus.