I en serie på 5 lydbøker gis man nå anledning til å lytte til de mest kjente og, i antologisammenheng, de mest brukte av novellene til Bjørnstjerne Bjørnson, Alexander Kielland, Jonas Lie, Hans E. Kinck og Amalie Skram. Denne unike serien dokumenterer bredden og kvaliteten i en litterær gullalder, og inneholder et stort spekter både når det gjelder stil og tematikk. Novellene er innlest av kjente skuespillere som bidrar til å mane frem bilder og ulike stemninger. En møter burlesk humor, beinhardt realisme, melankoli og sorg, frodige fabler, skarp satire og samfunnskritikk, kjærlighet og mystikk det er bare å velge. I denne litterære 'skattekisten' bør det være godbiter å finne for de fleste som setter pris på stor diktning. Denne lydboken inneholder følgende noveller: 'Karens jul', 'Madame Høiers leiefolk' og 'Det røde gardin'.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202854607
EAN 9788202854607
Serie Norsk novellekunst - klassikere
Genre Klassisk litteratur
Omtalt tid 1800-tallet
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg ba om forslag til gode novellesamlinger og bokelskerene kom med mange gode forslag. Her er en liste over de novellesamlingene som ble anbefalt :)