Hvem som helst, hvor som helst

noveller

av (forfatter).

Cappelen Damm 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.12 (8 terningkast.)

44 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er en novellesamling med skjebnefortellinger og moderne eventyr, skapelsesberetninger av ymse slag, og dramatiske noveller om forholdet mellom foreldre og barn.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788202313081

EAN 9788202313081

Språk Bokmål

Sider 154

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 3 2 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Hver menstruasjon en abort. Et ras av sand. Et imperium som styrter i murstein og støv før det er bygd. Et tre blåst over ende, tvers over veien.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han husker ikke helt hvordan det begynte. Kanskje mest som en lek. For han slanket seg jo ikke. Han har bare fått det for seg at han vil se hoftebeina sine stikke ut. [...] Det er på en måte mer av et prosjekt enn at han direkte slanker seg. Han bare setter seg noen grenser, for å se hvordan han klarer å regulere vekta. Det er mer et forskningsprogram enn en kroppsfiksering, sier han til seg selv. Han setter seg en grense på seksti kilo først, men da han kommer dit, synes han at det er interessant å se om han klarer å komme ned på femtifem. Og så er det spennende å komme ned til femti.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvor lenge varer en linerle? tenker hun. Kanskje en sommer? Da er hun i så fall trygg. Men den varer kanskje lenger? Ut året? Kanskje til neste års linerle?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tårnet seg opp. Og til slutt sank hun i kne. Og da hun først hadde kommet ned i knestående, klarte hun ikke å reise seg. Hun rullet seg over på siden og ble liggende. Det var da hun kjente støvet komme. Det kom fra alle kanter. Hun hørte en svak susing som vokste i styrke. Hun så det først som en gråhet, en dis langs gulvflatene. Først trodde hun det var synet hennes det var noe i veien med. Så skjønte hun at det var skyer av ørsmå partikler som nærmer seg. Hun lukket øynene et øyeblikk. Da kjente hun det. Det var som en svak pust. Det kilte huden hennes med lodotter og hyblkaniner. Det var over henne og rundt henne på alle kanter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han tok fram den lille gule notisboken og den tykke blyanten. Han skrev: Eksperiment 16. Kvinne. Deretter la Gud seg i den store blå hengeløyen med en lys stråhatt på hodet. Peanøtter i en blåblomstrete skål. Han foldet hendene over magen og strøk den ene tommelen med den andre. Ennå hadde det bare så vidt begynt. Han var så forferdelig sliten. Fra nå av fikk det gå som det ville.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Jeg ba om forslag til gode novellesamlinger og bokelskerene kom med mange gode forslag. Her er en liste over de novellesamlingene som ble anbefalt :)


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Kjærlighet er den ting - dikt" av Håkon Øvreås
 • "Fotografiet - noveller" av Annette Mattsson
 • "Hvis trærne - lyrikk" av Vilde Heggem
 • "Støvet, skyggen, hunden og jeg - dikt" av Gro Dahle
 • "Ingenting usagt" av Sabina Store-Ashkari
 • "Kjærlighetstapene - dikt & aforismer" av Steinar Opstad
 • "Natten er et annet land - dikt" av Karin Fossum
 • "Lene din ensomhet stille mot min - dikt om sorg" av Johann Grip
 • "Eg er så nær morgonen eg kan kome - dikt" av Veronika Erstad
 • "Søkk - dikt" av Hilde Myklebust
 • "Om kvelden blir namna ropa heim - lyrikk" av Tora Seljebø
 • "Blindedikt - dikt" av Øyvind Berg
Alle bokanbefalinger for dette verket