Jeg ba om forslag til gode novellesamlinger og bokelskerene kom med mange gode forslag. Her er en liste over de novellesamlingene som ble anbefalt :)


Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Nattbordboka er en virkelig god novellesamling som jeg anbefaler på det varmeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Artig med slike lister, og mange fleir burde lesa noveller! Noko eg gjerne ville hatt med på ei novelle-liste er Det sanne livet av Göran Tunström, og kva som helst av Alice Munro. Og så har vi jo Anton Tsjekhov!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da skal jeg ta de med på lista mi :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lyst å flere Novellesamlinger etter å ha lest bare en novellesamlin i mitt liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint at du også lager liste, blir lettere å holder oversikt da. Jeg mener å huske at jeg anbefalte "The Exchange and Other Stories" av Yury Trifonov i tråden, (husker ikke å orker ikke å lete frem tråden). Om du ikke har lagt den til fordi du ikke er interessert eller fordi du ikke finner den, eller noe annet vet ikke jeg, men den ligger i alle fall inne hos meg.

Også måtte jo jeg også forsøke å lese listen som Linn Charlotte og det ble faktisk litt komisk et par steder ja:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan ikke huske at den lå i tråden, men nå har jeg notert meg den :) Takk for at nevner den :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste kjapt gjennom lista og fant til min glede (sære tankegang) at når du leste alle titlene etter hverandre så var det flere ganger at det kunne bli morsomme "setninger" av det. Feks. Folk har begynt å banke på, ikke rart det kommer kråker! For meg på denne tiden av døgnet var dette litt morsomt :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da har vi lik humor hehe Kikket på lista og så det samme og måtte le flere ganger :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I tillegg har du denne boka, "Madame Telliers etablissement" og andre noveller av Guy de Maupassant

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den skulle jeg legge inn, men fant den ikke. Skal gjøre et nytt forsøkt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, du finner den ikke her ferdig registrert. Nesten ingen bøker av Maupassant er lagt inn som oversatte bøker. Det er litt dumt for mange av hans bøker er oversatt til norsk.
Jeg har selv lagt inn denne boka. Hvis du går på min profil, under Frankrike finner du den, men jeg vet ikke om du kan overføre den til den flotte lista di.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline