Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren tar oss med på en kulinarisk reise for å finne det perfekte måltid. I Saigon spiser han et bankende kobra-hjerte, I Russland spiser han med gangstere, han er med på middelaldersk griseslakting i Portugal og han tar en oss med til den lille fiskerlandsbyen i Frankrike hvor han spiste sine første østers som barn.
Omtale fra forlaget
Forfatteren tar oss med på en kulinarisk reise for å finne det perfekte måltid. I Saigon spiser han et bankende kobra-hjerte, I Russland spiser han med gangstere, han er med på middelaldersk griseslakting i Portugal og han tar en oss med til den lille fiskerlandsbyen i Frankrike hvor han spiste sine første østers som barn.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788251620963
EAN 9788251620963
Språk Bokmål
Sider 336
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!