Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Gjennom 30 personlige essays og mer enn 100 oppskrifter viser Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur, og hvordan man med en liten vri kan gjøre noe spennende med våre klassiske retter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Gjennom 30 personlige essays og mer enn 100 oppskrifter viser Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur, og hvordan man med en liten vri kan gjøre noe spennende med våre klassiske retter. Har stikkordregister.
Forlag Artisan
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9781579652166
EAN 9781579652166
Omtalt sted Norge
Språk Engelsk
Sider 303
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket