Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Gjennom 30 personlige essays og mer enn 100 oppskrifter viser Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur, og hvordan man med en liten vri kan gjøre noe spennende med våre klassiske retter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
I denne praktfulle kokeboken slår Andreas Viestad et slag for de gode og særpregede norske råvarene og for våre flotte mattradisjoner. Han representerer den nye skandinaviske matkunsten samtidig som han henter inspirasjon i den tradisjonelle måten å tilberede maten på. I sin personlige fortellerstil og ved hjelp av mer enn 100 oppskrifter gir Viestad oss det beste av Norges natur og matkultur. Nord for Eden er den norske versjonen av Kitchen of Light, som ble utgitt i USA sommeren 2003. Samtidig har Viestad vært programleder for serien .New Scandinavian Cooking with Andreas Viestad., som er sendt på nasjonaldekkende amerikansk TV . en stor og spennende utfordring for en ung nordmann. Nord for Eden er illustrert med 150 vakre fargebilder tatt av prisbelønte Mette Randem.
Forlag Artisan
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788203229077
EAN 9788203229077
Omtalt sted Norge
Språk Engelsk
Sider 303
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket