Den aldrende forfatteren Thomas Hasselbekk bestemmer seg for å gjøre det han alltid har fryktet mest: å skrive en roman om sitt eget liv. Den skal handle om ekteskapet som havarerte, om mora som mente hun kunne se inn i framtida - og om Helga, som bodde ved barndomshjemmet hans på Namnå ved Kongsvinger. Han visste ikke den gangen at hun skulle bli hans livs store kjærlighet. Men han vet det nå.
Forlag Kurér forl.
Utgivelsesår 2012
Omtalt sted Hedmark
Lyst å lese ...
En fortelling med flere fortelinger i?
Om en kjærlighet utenom det vanlige?
Ei veldig spennende bok?
Jorden sett fra himmelen
av Solveig Moen Rusten er ei bok om store temaer som kjærlighet og død. Men disse store temaene blir fremstilt på en annerledes måte enn det vi er vant med. Boka er spennende og vi følger flere historier på en gang, noe som gjør boka nærmest umulig å legge fra seg. Denne boka anbefaler jeg virkelig, selv om det kan ta litt tid før man kommer inn i boka.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketBøker jeg leser i forbindelse med min jobb på et skolebibliotek