Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfatteren har reist rundt i USA for å utforske steder, ingredienser, matkultur og tradisjoner. Han har blant annet vært innom New York, New Orleans, Los Angeles og Wyoming. Boken inneholder 120 oppskrifter fra denne reisen. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Join Jamie on the ultimate culinary road trip across America'America - A country of many contrasts. For me, it presented the ultimate food trip to explore places, ingredients, food culture & traditions. I wanted to get to the heart of great American food, to get past the junk and super-sized portions. I set off on what I knew would be a completely inspiring trip. I wasn't wrong. . . from New York to New Orleans, the energy of Los Angeles to the big skies of Wyoming, I found what I was looking for: some of the most diverse and delicious recipes I've ever come across! And with 120 of them in this book, I'll show you the quick and easy way to put a little slice of America on your dinner table. What a trip!' - Jamie Discover exciting new recipes from New York to the Wild West, including crispy Fish and Corn Salsa, fiery Shrimp Cocktail and, for when you're feeling decadent, delicious Churros with homemade Hot Chocolate.'There is only one Jamie Oliver. Great to watch. Great to cook' Delia Smith
Forlag Penguin
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9780718154769
EAN 9780718154769
Omtalt sted USA
Språk Engelsk
Sider 359
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket