Italia

av (forfatter), Hans Petter Uleberg (forfatter) og Christian Brun (illustratør).

Dinamo forl. 2004 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

16 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Tradisjon, kulturhistorie og fag formidles på en måte som er egnet til å inspirere både leg og lærd. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss. De ti er: Jan E. Hansen, Klaus Hagerup, Gro Dahle, Niels Chr. Geelmuyden, Gert Nygårdshaug, Jon Rognlien, Knut Faldbakken, Eva Jensen, Aleksander Melli og Pernille Rygg.

Omtale fra forlaget

Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Tradisjon, kulturhistorie og fag formidles på en måte som er egnet til å inspirere både leg og lærd. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss.

Bokdetaljer

Forlag Dinamo forl.

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788280710802

EAN 9788280710802

Omtalt sted Italia

Språk Bokmål

Sider 271

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Endelig skal vi få smake på herlighetene. Oppholdet mellom marmorkistene og historien om lardoens tilblivelse har fått tennene til å løpe i vann. Fru Padagni langer over noen solide blingser av sitt hjemmebakte brød dekket med tynne skiver av lardo. Lardoen smelter i munnen. Dette er ekte matkultur og tradisjon formidlet på stedet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

16 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Mat og vin i utsøkt harmoni" av Gastronomisk Institutt
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Lykke i Toscana - en mat- & vinreise i Chianti" av Klaus Hagerup
  • "Lykke i Piemonte - en mat- og vinreise" av Klaus Hagerup
  • "Historien om Norge - Bd. 1" av Karsten Alnæs
  • "Oda! - dokumentarroman" av Ketil Bjørnstad
  • "Kalde hjerter - kriminalroman" av Gunnar Staalesen
  • "Falketårnet" av Erik Fosnes Hansen
  • "Folket på Innhaug - roman" av Anne Karin Elstad
  • "Maria, Maria - roman" av Anne Karin Elstad
  • "Norsk litteraturhistorie - fritt etter hukommelsen" av Knut Nærum
Alle bokanbefalinger for dette verket