Norsk 60-tall. Nasjonen har felles mediehorisont, og folket lytter til skøyteløp på radio. . I denne midlertidige idyllen vokser Per Floberg opp. Et barn av dessertgenerasjonen, halvhjertet student, halvhjertet kjæreste og halvhjertet seg selv. Per surfer gjennom et Norge der valgene er så enkle at han rett og slett lar være å ta dem. Innersvinger er en stor roman om Norge i siste halvdel av forrige århundre, skrevet med en sjelden kombinasjon av kjærlig satire, humoristisk innlevelse og mange, mange rundetider.«. en lavmælt og mildt fascinerende fortelling.»Bjørn Gabrielsen, Dagens Næringsliv«Det har blitt ein flott roman .»Jan Askelund, Stavanger Aftenblad«. en fengende historisk nøkkelroman om vår norske nære historie.»Anne Schäffer, Bergens Tidende«. en roman som har betatt, og ikke minst moret, denne leseren.»Terje Stemland, Aftenposten
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788205310834
EAN 9788205310834
Serie Gyldendal pocket
Omtalt tid 1960-1969
Nokre gonger kan det vera greit å ha ei ordbok for handa. Histrionisk? Koturner? I same setning også! Ikkje spes lesevenleg, gitt. Men sjølve forteljinga er noko lettare då.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket12 bokelskere følger dette verket.