På en halvøy i Irland bringes tre mennesker sammen på en måte som vil forandre deres liv for altid. Politimannen Martin Aitkens liv er et eneste rot. Han er skilt, karrieren er bare kaos, og det siste han har behov for denne julekvelden er en merkelig kvinne som kollapser på gata i Dublin. Ellen Donnelly kom til Irland for å finne moren sin, og for å komme unna sin utro ektemann. Dr. Milton Amery er en plastisk kirurg fra New York, han er notorisk utro, og har mistet kontrollen over sine to barn.
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9788203205514
EAN 9788203205514
Omtalt sted Irland
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketJo dårligere jord, jo finere steingjerde. De som knapt har noe i verden, har behov for å beskytte det lille de har.
Trofasthet mot en person var sterkt overvurdert; det var mye viktigere å være tro mot en tanke.
Vi er uenige av og til, ja. Vi er tross alt gift.
Han tok henne rundt håndleddet for å ta pulsen, og prøvde å se ut som om han visste hva han gjorde. Det slo ham at de som hadde samlet seg rundt dem, antakelig hadde forventninger han ikke kunne oppfylle, og kanskje, tenkte han, var det slik Jesus følte seg i møtet med en spedalsk.
I denne listen kommer bøker som minner om Shutter Island. Kom gjerne med forslag til flere titler! =)