Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på kjente og ukjente indiske retter. Den har en oversikt over ingredienser og trinn for trinn fremgangsmåte. Alle rettene er tilpasset norske ganer og utstyr.
Omtale fra forlaget
I denne boka får du oppskrifter på mange herlige indiske retter i tillegg til de mer kjente som chicken tandoori og naan. Boka er inndelt i frokoster, snacks, middager, tilbehør, desserter og drikke som du kan tilberede uten å være en mester på kjøkkenet. Du blir overrasket over hvor enkelt det er. Til hver rett finner du en oversikt over ingredienser og deretter grundig forklart fremgangsmåte trinn for trinn samt lekre bilder av rettene. Alle oppskriftene er tilpasset norske ganer og utstyr.
Det indiske kjøkken legger stor vekt på sunt kosthold og bruker mange velsmakende grønnsaker. I boka får du også en innføring i kryddernes helsebringende effekter. Alle retter for cøliakere er merket glutenfrie.
Forlag Holm og Tangen forl.
Utgivelsesår 2004
Format Innbundet
ISBN13 9788281450004
EAN 9788281450004
Omtalt sted India
Språk Bokmål
Sider 189
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket