Det var en varm sommer. Det var en uskyldens sommer. Det var en sommer for tapt kjærlighet … Kate Ryan og mannen John har fire barn og driver en pub i den fredelige landsbyen Mountfern, hvor de lever et harmonisk liv og har mange drømmer om fremtiden. Men alt er i ferd med å endre seg denne skjebnesvangre sommeren 1962, da den amerikanske millionæren Patrick O’Neill kommer til landsbyen med en uimotståelig sjarm og lomma full av penger.
Utgivelsesår 2020
ISBN13 9788202669584
EAN 9788202669584
Genre Romantikk
Omtalt tid 1960-1969
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket58 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg har laget en liten liste over sommerbøker. Hvis du har tips til flere romaner så fører jeg det opp her.
Har begynt å legge merke til hvor mange bøker det er som har dyr i tittelen, Dette fikk jeg lyst til å "forske litt i" Og slik ble denne listen til :) Prøver å holde meg til bøker jeg eier, har lest eller har lyst til å lese. Er så mange, at jeg velger et av hvert dyr.