Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Utgangspunktet for oppskriftene i denne boken er den klassiske, kinesiske wok-kunsten, som forfatterne beriker med urter, krydder og sauser fra hele verden. Alle oppskriftene er delt opp i forberedende og avsluttende stadier i tilberedningen, og kokker på alle nivåer introduseres i rørestekingens spesielle kunst. Alle ingrediensene i boken finnes i innvandrerbutikker og i de fleste velassorterte dagligvarebutikker. Med ingrediensliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Utgangspunktet for oppskriftene i denne boken er den klassiske, kinesiske wok-kunsten, som forfatterne beriker med urter, krydder og sauser fra hele verden. Alle oppskriftene er delt opp i forberedende og avsluttende stadier i tilberedningen, og kokker på alle nivåer introduseres i rørestekingens spesielle kunst. Alle ingrediensene i boken finnes i innvandrerbutikker og i de fleste velassorterte dagligvarebutikker. Med ingrediensliste og stikkordregister.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788251617468
EAN 9788251617468
Språk Bokmål
Sider 105
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket