Henriette Wiklund drømmer om en framtid som berømt fysiker. Men så dør hennes farfar og etterlater seg flere hemmeligheter. Hvem har gjemt kjærlighetsdikt i den gamle professorens arkivskap? Og hvor skal Henriette finne løsningen på en berømt matematisk gåte hun får i arv? Henriette setter sin egen framtid på spill ved å undersøke farfarens fortid .Terningkast 5. «Romantisk og underholdende . Anbefales!»Lisbeth Støa Kjelberg, Sarpsborg Arbeiderblad«Velformulert, innholdsrik og likefrem god debut om familierelasjoner, gammel og nyutviklet kjærlighet.»Svein Johs Ottesen, Aftenposten«Fysikk og kjærlighet. En underholdende roman. Debutanten Victoria Bø blir spennende å følge videre for hun kan fortelle en historie.» Wenche Lund, Stavanger Aftenblad«Ein god og annleis underhaldningsroman.» Oddmund Hagen, Dag og Tid«En god debut! Bøs evne til å fortelle en historie bra bærer boka frem.»Demokraten«Lekende og intellektuell. En roman det er lett å bli hekta på.»Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad
Utgivelsesår 2005
ISBN13 9788205335790
EAN 9788205335790
Serie Gyldendal pocket
Dette er bøker som jeg har falt pladask for etter å lest hva de handlet om... Man vil bare lese det NO og lese det ut med en gang... Det rare er at mange av disse bøkene har jeg ikke valgt å lese selv om de er de jeg vil lese aller mest... Leser med andre ord bøker som virker bra. Men ikke på langt nær som disse. Det er blitt en lang liste etterhvert
Jeg er litt svak for bøker på freetex ( spesielt hvis det er salg på bøker), boksalg og loppebøker. Her er hva jeg har kjøpt til en billig peng i går og litt i dag:)