Bak denne verdensberømte romanens forføreriske fasade av digresjoner, assosiasjoner, historier og sleivspark til alle og enhver, står Sternes roman i dag frem som kanskje den mest innflytelsesrike og moderne klassiker. De opprinnelige ni bindene utkom første gang i 1759-67. Har forklarende noter.
Forlag Bokvennen
Utgivelsesår 1995
Serie Romantikerserien den blå blomst (14)
Genre Klassisk litteratur
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketJeg fikk lyst til å lage en liste over bøker med varm og god humor. Forslagene har rent inn, og jeg håper at jeg får med meg alle etter hvert.