"Heia Mamma!" skildrer graviditet, fødsel og livet i småbarnsfamilien med mye humor, litt desperasjon og stor kjærlighet. Det handler om den store brutale lykken og de knøttsmå praktiske detaljene. Om å være kvalm i sjela, om å ha en alien i magen, om å vrenge seg selv og føde et barn, om å vente på lykken og føle angst, om å huske ekstra votter og kjempe for mer søvn, om å jobbe som et dyr og føle seg mislykket, om å lengte til en øde øy og samtidig ville hjem til den deilige krevende fantastiske familien. "Heia Mamma!" er en bok som vil vekke gjenkjennelse og gi trøst og pågangsmot til ferske mødre.
Utgivelsesår 2008
ISBN13 9788203236419
EAN 9788203236419
Serie Aschehoug pocket
Genre Personlige beretninger
Vel, Gud, jeg har nyheter til deg. Vi har funnet opp epiduralen. HA HA HA HA! Jeg ler av deg, Gud. For her ligger jeg og slapper av. Der nede skjer det visst et under. Et menneske skal snart bli født. Men jeg kjenner ikke en dritt. Jeg bare ligger her og venter.
Se alle bokelskere som følger dette verketHer kommer jeg til å fortløpende legge inn de bøkene jeg har lest i år.