Maren og Oda er kastet ut fra Solbu. Livet som alenemor er ikke lett, men Maren får støtte fra alle på Lia. Ikke mange vet at hun venter barn igjen, men det kan ikke skjules for alltid.
Utgivelsesår 2012
ISBN13 9788202366827
EAN 9788202366827
Serie Morshjerte (13)
Genre Romantikk
Omtalt tid 1918-1939
Ungan vi får, er ikkje våre i det heile tatt, Maren. vi eig dem ikkje, vi har berre fått dem til låns.
Det var ikke Oda, hun så løsninger der andre så hindringer. For Oda var alt mulig. For henne fantes det en løsning på alt, det var bare spørsmål om vilje.
Gud trengte ikke å sørge for et helvete etter døden- det klarte mennneskene fint å lage seg på jorden, før de døde
For meg betyr det at mitt blod, noko av meg levar vidare i eit anna menneskje, at e på eit vis har fått evig liv med det. For slekter følger slekters gang.
Er det ikkje underleg kor lite det skal til for å glede ungan, sa han og så på de to leende barna i snøen. Kofor mister vi den evnen når vi veks opp? Det veit e ikjje, svarte Maren. Men det er rett. Ho Oda var frå seg av glede over snøen i dag tidleg. Som ho hadd fått den finast gaven av alle.
Se alle bokelskere som følger dette verketEn liste over bøker jeg har lest i 2011. Den blir oppdatert jevnlig når jeg har lest flere bøker.