Humoristisk og treffende om hverdagslivets utfordringer. Alt blir i grunnen bare verre etter som årene går: festene, musikken, helsen, sexen, trafikken og de tekniske utfordringene i hverdagen. Er det rart man blir en gretten gammel gubbe som klager over alt? Gretnest av alle er Finn Bjelke, og i denne boken legger han ikke fingrene i mellom, til glede for alle godt voksne menn som vil finne både gjenkjennelse, trøst og ikke minst mye å le av. Er du blant dem som gremmes over lavkarbo-mas og musikken i klesbutikker? Tar du deg selv i å sitere din far? Mener du at kaffen har blitt dyr, og hvem i all verdens navn er disse menneskene utenpå Se og Hør? Da er du blitt en gretten gammel gubbe, og dette er boken for deg!
Forlag Lydbokforlaget
Utgivelsesår 2011
Serie Digikort. Lydbok
Genre Humor
Herlige Finn Bjelke! Hørte denne som lydbok, som forfatteren selv leste. Han er innom mange forskjellige temaer, som han virkelig beskriver godt med en fin snert. Problemet med en slik bok, er at det blir for mye artig på kort tid, og da blir det ikke så artig lenger. Jeg klarte ikke å le så mye på slutten av boka. Heldigvis var den bare på 2 CD-er. Frister ikke å høre neste bok fra Bjelke, da må jeg i tilfelle lese/høre i små porsjoner om gangen. Det er kanskje løsningen. Å høre en slik bok frem og tilbake til jobb, i en halvtime om gangen, ble litt kjedelig.