Dette fornøyelige produktet ble mitt første møte med Digibok, etter at jeg fikk bok og spiller i 50 års gave her forleden.

Når en fyr som Finn Bjelke begår en bok som dette, blir det naturligvis en orgie i overdrivelser. Dette vil noen syns er kult, mens andre raskt får en overdose. Og når man - som i mitt tilfelle - får det hele servert muntlig, lest med forfatterens kjente radiostemme, dobles jo intensiteten.

Selv om den outrerte språkbruken er et poeng i seg selv, blir det aller morsomst når man kjenner igjen situasjonene som utløser de saftige beskrivelsene. Jeg er et par år yngre enn Finn Bjelke, og således rimelig midt i målgruppen.

Jeg har vært på et på et par stand-up show den siste tiden. For meg er dette humor på et høyere plan enn showene (men det kan jo skyldes alderen).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKaren RamsvikJulie StensethVibekemoiraKirsten LundHarald KTanteMamieTore HalsaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudgretemorDannyEvaAnniken RøilIdaMarianne  SkageBeathe SolbergVannflaskeHilde H HelsethEllen E. MartolPiippokattaritaolineMorten BolstadJenny Dahl BakkenINA TORNESLilleviBerit RIngunnJSynnøve H HoelRoger MartinsenEgil StangelandAvaMarita LoeEvaPia Lise SelnesElin FjellheimlillianerGrete AastorpNina M. Haugan FinnsonTone H