Omtale fra forlaget
Boken inneholder oppskrifter på ti treretters menyer bestående av sunne og lett tilgjengelige råvarer. Menyene kan utvides med ulike småretter og ost med tilbehør, i tillegg kommer forslag til vin som er å få tak i på Vinmonopolet til en overkommelig pris. Boken har også med oversikt over nødvendige redskaper og gir en innføring i grunnleggende teknikker bl.a. forvelling av grønnsaker og biffsteking, samt handlelister og oppskriftsregister.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788252178043
EAN 9788252178043
Språk Nynorsk
Sider 167
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket14 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket