Gode adresser

Europa rundt med ganen som veiviser

av (forfatter) og Sune Eriksen (illustratør).

Pantagruel 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (3 terningkast.)

30 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder adresser til over 500 spisesteder i 30 byer i Europa. Spisestedene er innen alle kategorier; pizzeriaer, bistroer, brasserier, tapasbarer, markeder og butikker.

Omtale fra forlaget

Boken inneholder adresser til over 500 spisesteder i 30 byer i Europa. Spisestedene er innen alle kategorier; pizzeriaer, bistroer, brasserier, tapasbarer, markeder og butikker.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788279001737

EAN 9788279001737

Omtalt sted Europa

Språk Bokmål

Sider 303

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Fredag hele uka" av Lise Finckenhagen
  • "Verdens beste - Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagatelle - Hellstrøms siste måltid" av Eyvind Hellstrøm
  • "Ikkje heilt rektige" av Per Inge Torkelsen
  • "12 måneder i Toscana" av Tessa Kiros
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Iskremfabrikken - brødrene Hellstrøms beste desserter" av Eyvind Hellstrøm
  • "Norsk mat med Andreas Viestad" av Andreas Viestad
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
Alle bokanbefalinger for dette verket