Mandag den 2. mars 1998 blir 10 år gamle Natascha Kampusch bortført og tatt til fange av Wolfgang Priklopil. 23. august 2006, etter åtte års fangenskap i en kjeller i et tilsynelatende normalt forstadshus i Østerrike, rømmer hun fra sin overgriper. En hel verden sitter fascinert og forferdet over hennes historie. Denne boken tar for seg hva som virkelig hendte, og hvordan Natascha overlevde fangenskapet og til slutt klarte å flykte. Har register.
Forlag Hodder & Stoughton
Utgivelsesår 2006
Genre Krim
Omtalt sted Østerrike
Omtalt person Natascha Kampusch
Se alle bokelskere som følger dette verketDette er en liste med bøker basert på virkeligheten/sanne historier, bøker som har gjort inntrykk. Historier som har fått meg til å le, og gråte.
Listen er over bøker jeg har lest.
Jeg kommer stadig på nye bøker og har derfor konkludert med at jeg aldri blir ferdig. Jeg har skrevet noen kommentarer men er langt fra ferdig.
Listen oppdateres.
Jeg setter utrolig stor pris på boktips, selvom jeg skulle ha lest de før.
Kom gjerne med innspill