Dette er en liste med bøker basert på virkeligheten/sanne historier, bøker som har gjort inntrykk. Historier som har fått meg til å le, og gråte.

Listen er over bøker jeg har lest.
Jeg kommer stadig på nye bøker og har derfor konkludert med at jeg aldri blir ferdig. Jeg har skrevet noen kommentarer men er langt fra ferdig.

Listen oppdateres.
Jeg setter utrolig stor pris på boktips, selvom jeg skulle ha lest de før.
Kom gjerne med innspill


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg holder på å lese "helsesviket" av Lise Aasvik nå. Så hvis du ikke har lest den, er den kanskje av interesse.
Hittil synes jeg den virker som en veldig grei bok å få med seg, der man ser erfaringer med helsevesenet som både pasient og arbeider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei ja jeg er innenfor helse selv, så liker å lese det

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange gode bøker her, flere jeg har lest og også mange jeg ikke har lest. Tenker også at boka "Krystallslottet" passer fint på denne lista. Historien er basert på virkeligheten, handler om forfatterens oppvekst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei tusen takk, jeg har boken og skal absolutt lese den

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TReadninggirl30FindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathias