Fra uminnelige tider

av (forfatter) og Lars-Toralf Storstrand (oversetter).

Hermon 2024 Heftet

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

«Leserne vil ikke bare komme til å revurdere sitt syn på Midtøstens flyktningproblem, men også se i hvilken grad propaganda svelges rått i mangel på informasjon.»
- Los Angeles Times

«Fra uminnelige tider er imponerende, informativ og fengslende. Alle som er interessert i arabisk-israelske spørsmål, vil ha nytte av Joan Peters' innsikt og analyse.»
- Elie Wiesel, forfatter, filosof, politisk aktivist og mottaker av Nobels fredspris

«En fenglsende, grundig etterforsket og dokumentert redegjørelse av forholdet mellom arabere og jøder i Midtøsten fra uminnelige tider. Boken knuser på en fascinerende måte de hardnakkede mytene om nåtidens begreper om et arabisk hjemland som baserer sitt krav på eldgamle røtter i Vest-Palestina. Det er en spennende historie, og av stor betydning for alle som er opptatt av Midtøstens skjebne.»
- Angier Biddle Duke, tidligere ambassadør i Marokko

«Med besluttsomhet, strålende detektivarbeid og tålmodighet, har Peters klart å legge et fundament av saklighet, forskning og forpliktelse til sannheten.»
- Toronto Star

Forlag Hermon

Utgivelsesår 2024

Omtalt sted Israel Palestina

Du vil kanskje også like

• "På reise i Israel - guide for Israels-turister" av Kurt Hjemdal
  • "Dobbeltspill - sviket mot fredsprosessen" av Itamar Marcus
  • "Aliyah - drømmen som ble virkelighet" av Hans P. Pedersen
  • "Jesus og Muhammed - store forskjeller og overraskende likheter" av Mark A. Gabriel
  • "Men størst av alt er friheten - om innvandringens konsekvenser" av Hege Storhaug
  • "Sønn av Hamas" av Mosab Hassan Yousef
  • "Hele livet på en dag" av Alyson Richman
  • "Den usynlige broen" av Julie Orringer
  • "Bibelen - Den hellige skrift : Det gamle og Det nye testamentets kanoniske bøker"
  • "Orkideens hemmelighet" av Lucinda Riley
  • "Den hemmelige hagen - roman" av Frances Hodgson Burnett
  • "Bokhandleren i Kabul - et familiedrama" av Åsne Seierstad
Alle bokanbefalinger for dette verket