Her kan du lese om skiløperen Petter Northug jr.'s liv og karriere.
Denne boka forteller historien om Petter Northug jr.s liv og spenstige karriere. Her får du lese om alle hans meritter, om oppturer og nedturer, om hva han har måttet gjøre for å komme dit han er i dag og hva han har gjort på og utenfor skiarenaene verden rundt. Hans utallige utsagn har provosert og irritert mange, men så lenge han viser at han gang på gang er den beste i skisporet, så har man latt det passere. Hvem husker vel ikke uttrykk som "Dæm har itj sjans! De e så lett! Barneskirenn!" og "Kæm e kongen?!"?
Forlag Kagge
Utgivelsesår 2011
Serie Fortellingen om
Omtalt sted Inderøy
Omtalt person Petter Northug
Fortellingen om Petter Northug jr
Fortellingen om Petter Northug jr. handler om Petter i både familiemodus og i konkurransemodus. Petters sterke evne til å ta seg sammen når det er som viktigst. Både oppturer og nedturer. Rett og slett hvordan Petter Northug jr. har blitt verdens beste skiløper!
Jeg synes fortellingen om Petter Northug jr. er veldig bra. Den passer nok best for skiinteresserte, men jeg tror andre også kan ha gleden av den. Dette er en faktabok, så den har på en måte ikke noen spenningstopp, men jeg synes fortsatt det var spennende å lese om oppturene og nedturene til Petter. Og jeg, personlig, ble i godt humør av å lese boken. Jeg anbefaler den til alle, men kanskje mest til de i alderen 10 år og oppover. Fordi det er en lettlest bok og det er veldig få vanskelige ord og uttrykk. Men du bør nok kunne noen grunnleggende skifakta, men det er ikke så viktig.
Terningkast 6.
Veldig bra!!!