Omtale fra forlaget
Dette er sjømatens ABC, fra abbor til ål. En perfekt gavebok!
.«Finnes det en mer takknemlig oppgave enn å lage en kokebok om fisk og skall.dyr? Det må i så fall være å skulle velge ut de vinene som passer best til disse fantastiske råvarene. For smaken av fersk fisk og skalldyr er et sant eventyr.»
Fisk & Vin inneholder 200 oppskrifter på tradisjonelle retter så vel som eksotiske. Etter en generell innføring om fisk, skalldyr og vin, og en gjennomgang av de tre «store» hvitvinsdruene, får du vinforslag til hver rett. Du får råd om hvilke viner som passer sammen med akkurat de råvarene og det tilbehøret du har valgt.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788205361966
EAN 9788205361966
Språk Bokmål
Sider 384
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Boken ropte til meg fra en salgsdisk, og nå som den er lest er jeg veldig fornøyd. Det er et stort utvalgt av retter og for meg som er usikker på fisk, men i og for seg ok på kjøkkenet har den korrekt detaljeringsnivå. Fint inndelt er den også. Jeg er dog ikke stø nok i vin enda til å kunne finne vinen selv - men jeg må presisere at det ikke er boken sin feil men leseren.
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket17 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket