Exit

noveller

av (forfatter), Linn T. Sunne (forfatter), Mariangela Di Fiore (forfatter), Neha Naveen (forfatter), Erik Eikehaug (forfatter), Anja Dahle Øverbye (forfatter) og Geir Tangen (forfatter).

Gyldendal 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (6 terningkast.)

12 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Syv noveller for ungdom.

Freddy kjører inn i vintermørket og plukker opp en dame som trenger skyss.Lussi slumrer i forsetet da bilen og ferieplanene blir snudd på hodet.Maria er på vei inn i ørkenen, med kribling i magen og et presserende problem.Tellef har endelig fått moped, men han har fortsatt langt igjen for å bli akseptert i gjengen. Sander er uten bakkekontakt og blir tvunget til å teste angsten.Stine skal lære å håndtere en bil, samtidig som hun skal håndtere alt annet. Og ei jente skal dra lenger enn hun noen gang har reist før.
Alle legger noe bak seg. Alle er på vei mot noe nytt og ukjent.
Noen av våre fremste forfattere av ungdomslitteratur har bidratt i denne novellesamlingen: Arne Svingen, Linn T. Sunne, Mariangela Di Fiore, Neha Naveen, Erik Eikehaug, Geir Tangen og Anja Dahle Øverbye.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788205519411

EAN 9788205519411

Språk Bokmål Nynorsk

Sider 148

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 3 3 0 0 0

Bokomtaler

7 noveller for ungdom, lettleste, men med godt innhold og av kjente forfattere. Kan godt anbefales fra 8. trinn og oppover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Exit

Freddy kjører inn i vintermørket og plukker opp en dame som trenger skyss. Lussi slumrer i forsetet da bilen og ferieplanene blir snudd på hodet. Maria er på vei inn i ørkenen, med kribling i magen og et presserende problem. Tellef har endelig fått moped, men han har fortsatt langt igjen for å bli akseptert i gjengen. Sander er uten bakkekontakt og blir tvunget til å teste angsten. Stine skal lære å håndtere en bil, samtidig som hun skal håndtere alt annet. Og ei jente skal dra lenger enn hun noen gang har reist før. Alle legger noe bak seg. Alle er på vei mot noe nytt og ukjent.
Dette er en novellesamling bestående av sju noveller for ungdom, som er skrevet av noen av våre mest kjente ungdomsforfattere. Arne Svingen, Linn T. Sunne, Mariangela Di Fiore, Neha Naveen, Erik Eikehaug, Geir Tangen og Anja Dahle Øverbye.
Novellene er både gode og velskrevne, mange med en uventet vri på slutten, og selv om det er en ungdomsbok kan den fint også leses av voksne. Novellene har fin variasjon, en av dem er i tegneserieformat og Geir Tangens var til og med skrevet på nynorsk. Jeg koste meg igjennom alle historiene. De to jeg likte best var nok Arne Svingens og Geir Tangens, men de var jevnt over bra alle sammen. Jeg tror mange ungdommer vil kjenne seg igjen i historiene, og en slik samling må passe perfekt til lesetrøtt ungdom. Jeg anbefaler den sterkt videre.
Terningkast 5

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Tåkedis" av Frode Eie Larsen
 • "Avlyst på grunn av sorg - roman" av Magnhild Bruheim
 • "OMG - roman" av Ingelin Røssland
 • "#Kampklar" av Nina Rossing
 • "I morgen" av Caterina Cattaneo
 • "Annenhver uke" av Heidi Linde
 • "Hva vil folk si" av Iram Haq
 • "Pyramidemysteriet" av Hanne Kristin Rohde
 • "Slepp meg" av Kathrine Nedrejord
 • "Buffy By er talentfull - en selvbiografi" av Ingeborg Arvola
 • "Det Sara skjuler" av Kathrine Nedrejord
 • "Vi var en gang" av Monika Steinholm
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver